Privacy Statement


Werkse! respecteert de privacy van u als bezoeker. Dit privacy statement beschrijft hoe wij omgaan met persoonsgegevens die wij via onze website – www.werkse.nl – verzamelen.

Wij verzamelen op verschillende manieren gegevens op onze website:

  • Door middel van cookies verzamelen we gegevens waarmee we het bezoek aan onze website analyseren. We houden bij welke blog items en artikelen veel gelezen worden. Dat helpt ons om te bepalen over welke onderwerpen we nog meer kunnen publiceren. Daarnaast gebruiken we cookies om te weten of onze online advertentiecampagnes aanslaan. Tenslotte gebruiken we tools (zoals Google Analytics) voor analytische doeleinden, zoals het aantal websitebezoekers en de duur van een bezoek. Zie hiervoor het privacybeleid van Google Analytics.
  • Wanneer u onder een vacature het ‘bel mij terug’ of ‘upload je CV’-formulier invult verzamelen wij de door u ingevulde gegevens zoals uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, CV en eventuele motivatie. Deze gegevens gebruiken wij om contact met u op te nemen naar aanleiding van de betreffende vacature. Wij bewaren deze persoonsgegevens tot maximaal 4 weken na afloop van de sollicitatieprocedure, tenzij wij met uw uitdrukkelijke toestemming uw CV langer mogen bewaren voor toekomstige vacatures.
  • Wanneer u naar aanleiding van een bericht, artikel of publicatie op deze website met Werkse! contact zoekt. In deze gevallen vragen wij om uw naam en contactgegevens, zodat we het bestelde kunnen toesturen of om contact op te nemen.
  • Als u zich inschrijft voor de Werkse! nieuwsbrief. In dat geval slaan wij uw naam, organisatienaam en e-mailadres op in ons CRM systeem en wordt het per keer dat we een nieuwsbrief versturen verwerkt in onze tool voor e-mail marketing. U kunt zich altijd uitschrijven. De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt uw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.

In alle gevallen verzamelen wij alleen de noodzakelijke gegevens voor het betreffende doel, zoals uw naam, telefoonnummer en/of e-mailadres. Als u iets toegestuurd wilt krijgen vragen wij ook om uw adresgegevens.

Indien u ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als nodig voor de volledige beantwoording en afhandeling van uw e-mail.


Maatregelen ter bescherming van de persoonsgegevens

Wij hebben maatregelen genomen om te voorkomen dat uw (persoons)gegevens voor niet geautoriseerde derden toegankelijk zijn. De servers waarop de website van Werkse! is gehost staan in Nederland.

Wanneer wij uw gegevens hebben gekregen op basis van ‘’Toestemming’’ willen we u erop wijzen dat u uw toestemming hiervoor ook ten alle tijden kunt intrekken. Neem hiervoor contact op met info@werkse.nl.

Wij zullen de door u verstrekte persoonsgegevens nooit verkopen of verstrekken aan derden, tenzij wet en regelgeving ons hiertoe verplicht.

De website wordt beheerd door Werkse!. Op grond van de AVG is Werkse! verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Privacy-gerelateerde vragen kunt u ons toesturen via privacy@werkse!.nl


Hoe kan ik mijn recht tot inzage, correctie en/of verwijdering uitoefenen?

U kunt uw verzoek tot inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens indienen door een e-mail te sturen naar privacy@werkse!.nl. Hierbij vragen wij u om ter controle van uw identiteit een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen (waarbij uw pasfoto en BSN-nummer onzichtbaar zijn gemaakt). Wij zullen daarna op korte termijn, maar uiterlijk binnen twee weken, contact met u opnemen.

Dit privacy statement is voor het laatst gewijzigd op 5 juli 2018. Werkse! behoudt zich het recht voor dit privacy statement te wijzigen.

Werkse! is onderdeel van de gemeente Delft. Voor Werkse! en Werkse! Holding BV volgen we op hoofdlijnen het privacybeleid van de gemeente Delft van toepassing. Wilt u meer weten over het privacybeleid van Werkse! klik dan hier.