Wie ben jij?

 

Wie ben jij?

 

Zoek je graag grenzen op en verken je nieuwe mogelijkheden? Dat kan bij Werkse! We gaan graag de verbinding aan, want samen komen we verder. En dat leidt weer tot mooie resultaten. En zijn de resultaten nog niet helemaal waar we ze hebben willen? Dan kijken we waar het beter kan en optimaliseren we onze aanpak.

We zijn graag van waarde voor de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de regio Delft. Want daar doen we het voor: die stap extra zodat we echt iets betekenen voor mensen die onze hulp goed kunnen gebruiken.

Persoonlijk

We staan open voor nieuwe collega’s, die nieuwsgierig zijn en graag nieuwe dingen willen leren. Dat je dan ook nog een goede emotionele balans vindt in jezelf, maakt het helemaal mooi. We vinden je als persoon belangrijker dan als professional. Dat vind je terug in onze sollicitatieprocedure. We zijn persoonlijk en hebben echt aandacht voor je. Maak je tijdens je sollicitatie een assessment? Dan help je ons inzicht te krijgen in jouw competenties, motivatie en karakter. Dat geeft ons de beste handvatten om je goed te begeleiden in je ontwikkeling binnen Werkse!

Stagiair Glenn Houtman (24):

‘Ik zie mezelf wel als nieuwe Werkse!-collega!’
 

Delftenaar Glenn Houtman kwam begin 2020 als stagiair binnen bij Werkse! en raakte steeds enthousiaster voor een vaste job bij het bedrijf. “Bij Werkse! kan ik mensen verder helpen.”

Glenn doet de opleiding Lifestyle, Sport & Bewegen van ROC Mondriaan. Hij koos voor een stage bij Werkse! omdat hij een sociaal hart heeft: “Ik wil graag met en voor mensen werken, en zeker voor mensen met een beperking. Ik wil hen verder helpen en hun kansen in de maatschappij vergroten. Daarom zou ik graag vast bij Werkse! willen werken – als voorman bijvoorbeeld.” Glenn was blij verrast door de prettige sfeer in het bedrijf: “De collegialiteit, de vriendelijkheid en gezelligheid, het voelde gewoon goed. Ik werd ook niet als buitenstaander, maar als volwaardig collega behandeld. Ik mocht overal een kijkje nemen, meehelpen en vragen stellen – geen probleem.”  

Enthousiast

Glenn’s stageopdracht was om de Werkse-medewerkers op een prettige manier enthousiast te maken voor meer lichaamsbeweging – tijdens het werk, maar ook daarbuiten. Glenn koos voor een energizer van een kwartiertje op de afdeling zelf. “Zo konden mensen prettig bewegen in een veilige, vertrouwde omgeving.” Het werd een succes, Glenn deed de energizer bij drie verschillende afdelingen die er heel enthousiast over waren.

Nieuwe collega

‘Ik zie mezelf wel als nieuwe Werkse!-collega. Hoewel het niet direct aansluit bij mijn opleiding, wil ik graag mijn ambitie waarmaken om met en voor mensen met een beperking te werken. Mocht er een speciale bijscholing nodig zijn, dan is dat geen enkel probleem. Als er een passende vacature komt, dan ga ik ervoor.”

Ben je benieuwd wat collega's over Werkse! vertellen! Klik dan hier.

Collega's vertellen

Kirsten Vreugdenhil |
Consulent Werk & Participatie

Sander Koolwijk |
Productmanager

Sandra Kuntz |
Secretaris OR

Moutaz Nofal |
Accountmanager

Lucia Contreras Badino |
Productieleider Assemblage

Jurjen Dikker |
Coach Werken en Leren

Werkse! is officieel een Great Place to Work!

In december hebben onze medewerkers voor de derde keer het onderzoek van Great Place to Work ingevuld. En de score is dit jaar zó goed (voor de kenners: 72%), dat we ons officieel een Great Place to Work mogen noemen. Daar zijn we enorm trots op!

Uit het onderzoek blijkt:

  • dat álle stellingen positiever zijn beantwoord dan in de laatste meting;
  • dat de tevredenheid bij de afdeling Schoonmaak fors is toegenomen en ook Assemblage hoog scoort;
  • dat leidinggevenden in onze werkleerbedrijven trots zijn op de bijdrage die ze leveren aan de maatschappij, maar zich nog onvoldoende erkend voelen door het management;
  • dat collega’s vinden dat Werkse! adequaat heeft gereageerd op alle coronamaatregelen, onder andere door een extra locatie te openen om medewerkers de ruimte te geven, maar ook door thuiswerkers de benodigde voorzieningen te verstrekken;
  • dat de ‘informele sfeer en de zorg voor elkaar’ worden gewaardeerd;
  • dat er ‘vrijheid is voor het inrichten van werk en eigen initiatieven’;
  • dat de aandachtspunten uit de vorige meting zijn opgepakt, bijvoorbeeld als het gaat om bedrijfskleding, aanpassingen aan het pand en met meer respect met elkaar omgaan; 
  • dat veranderingen meer gedoseerd moeten worden;
  • dat de samenwerking tussen diverse afdelingen beter kan.

Wij gaan met elkaar aan de slag om van Werkse! een nog betere werkgever te maken.

Een bedrijf waar iedereen ertoe doet.

Wil jij daar ook aan bijdragen? Hou dan onze vacatures in de gaten!

Je toekomst bij Werkse!

Je werkt bij ons in vrijheid en vertrouwen, zodat je het beste tot je recht komt. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden en werk je in een veilige en gezonde werkomgeving. Zo zijn alle factoren optimaal zodat jij het beste uit jezelf kunt halen en plezier hebt in wat je doet.
Misschien heb je wel ambities qua werk. Spreek ze vooral uit, dan komen we samen verder. Want als bijvoorbeeld een collega vertrekt en jij ziet een mooie stap voor jezelf, hoe mooi is het dan als je dat waarmaakt?

Afstuderen of stage lopen bij Werkse!

Direct aan het einde van je studie echt impact maken. Brede praktijkervaring opdoen in een maatschappelijk bedrijf, waar je goed begeleid wordt. In een hele fijne, ontspannen werksfeer, waar we je helpen je doelstellingen te behalen. Klinkt goed toch? We hebben regelmatig stageplaatsen en afstudeerplekken beschikbaar. Of je nu een mbo-, hbo- of wo-opleiding volgt. Volg je een opleiding in administratie, HRM, communicatie, commerciële economie of ICT, dan hebben we verschillende mogelijkheden voor je.

Iets voor jou?

Spreekt dit je aan en wil je in aanmerking komen? Laat dan vooral hier je reactie achter of check onze actuele vacatures.

 

Iets voor jou?

Spreekt dit je aan en wil je in aanmerking komen? Laat dan vooral hier je reactie achter of check onze actuele vacatures.